Tuesday, May 24, 2011

Last Day!

Salam semua..

Hari ni adalah hari terahir aku kat company aku keje skang ni..agak sayang coz dah lame keje kan..tp tu la nak xnak kite kene berhijrah untuk sesuatu yang lebih menjamin masa depan. Erm..aku start kat company baru tu 1st of June ni.. hopefully semua seperti yang dirancangkan..berjalan dgn lancar.. yela company baru mesti akan jumpe environment dan cara kerja yang semua serba baru.

walaupon offer yg aku dapat xsetinggi mana pon tp sekurang2nya untuk long term service nampak gak la sinarnya kan.. mcm2 yg dia provide untuk permanent staf, jgn janji  mase interview jerk..harap2 xmcm tu.. erm..dah xnk tukar2 kerja lagi..maklum la umur semakin meningkat..nyesal xsambung blaja dulu..huhhuhu.. ini la lumrah kehidupan..nak xnak kite terpaksa gak harunginya.. aku nak jadi insan berguna! nk jadi yg lebih baik.. semoga perjalanan hidup aku seterusnye ini mendapat berkat Allah S.W.T.. amin..

1 comment:

MK said...

company pe weh?