Friday, May 20, 2011

Nur Kasih!

Salam semua..

Agak mengejutkan pagi tadi my hubby soh aku booking tiket Nur Kasih?! bile plak dia ni suke tgk movie? setahu aku kalau aku ajak p tgk wayang, ade je alasan dia..ramai orang la..malas la..xsuke la..xde mood la.. tetibe td on the way nk p koje dia boleh plak cite pasal cite Nur Kasih? isshh pls la.. Hahahahah..

Dulu penah gak tgk cite ni..tu pon ulangan, sbb dgr cite ramai sgt suke cite ni..tp xde la sampai nak tgk lagi..mungkin ada la kot keunikannye..cume aku xminat la plak.. n aku terpikir gak, golongan umur berapa erk yg suke tgk cite ni..maybe yg dah berkawin kot.. xtau la..huhuhuhu


Dari aku tgk Nur Kasih..baik aku layan Kungfu Panda..Hahahahhaha lagi LAYAN..

3 comments:

MK said...

did ur hubby read this entry? kecik hati dia nanti..hehe

Aisha Zakhad said...

MK..xpe dia xkecik ati..aku yg kecik ati sbb dia bg reason nk p tgk Nur Kasih sbb nk tgk Tiz Zakiah jerk..siot huhuhuh

MK said...

then ape lagi..kalau dia suka tiz, dress like tiz la..hehe