Wednesday, May 4, 2011

Salah ke kalau aku terkentut?

Salam..

Hai korang..ntah ape topik mental la ni..ade ke pasal kentut? hahahah..

Kisah nya bermula macam ni.. semalm aku lalu Bus Stop yg aku slalu lepak tunggu bus dulu mase ngah study lg.. pastu ade la one day tu memang ramai gila umat yang menunggu bus.. kebetulan lak time tu aku sakit perut sgt2.. hahahah.. ntah macam mane aku leh terkentut.. tp x bunyik.. kebetulan ada pakcik cine dok berdiri sebelah aku..dia plak xbg pape reaksi busuk ke ape ke..dia diam je sambil kusyuk menunggu bus.. tp org2 belakang aku dah bunyik2 la ckp ' sape kentut ni?sape kentut ni ?' Kecoh gak time tu..yg ngah berdiri time tu ngam2 aku ngan uncle cine tu je.. dh uncle tu cam xde reaksi atau deria bau..aku dgn selambe buat2 tutup idong..sambil usha2 pakcik cina tu.. konon2 pakcik tu la kentut bukan aku... hahahahhaha.. agak jahat aku menjadi kan pakcik tu sebagai mangsa keadaan.. maap ye pakcik aku xsengaja time tu..

Maap kan aku pakcik..aku terpakse..hahaha.. tp sebenarnye kalau korang nak tau.. kalau korang ada masalah xkentut itu adalah masalah kesihatan.. 

Dalam definisi perubatan, kentut adalah sebahagian daripada lebihan gas dalam perut atau usus. Ada kala lebihan gas ini menyebabkan anda berasa tidak selesa seperti perut kembung, sendawa atau kentut. Kebanyakan orang melepaskan gas berlebihan ini 14 kali sehari, tidak kiralah sama ada sebagai kentut atau sendawa. 

So kawan².. mari la kite same2 mengentut.. huhuhuuhuhu

3 comments:

ASaDa RyutaRo said...

sabor je lah pakcik... hahaha..

Aisha Zakhad said...

heheheheh ;) sabar separuh dr iman

hans said...

baik ko cari apek tu minta maaf sebelum terlambat
hhahahahha