Thursday, April 21, 2011

NAPSU..Nafsu..'Bapa lumpuh rogol anak'??


Hari ni lambat skit update..pg td p interview..tp cm xbrape best la time keje dia..erm.. maybe kene cube yg lain lg.. so ari ni aku nk update pasal NAPSU.. (nafsu) .. bukan ape semlm aku bc kosmo pasal ‘BAPA LUMPUH ROGOL ANAK 15 TAHUN’ adussss xagak²..dalam lumpuh² pon blh terpikir lagi nak buat kerja laknat cm tu..maap la terkasar sikit..tp aku mmg begang btol dgn PEROGOL² yg semakin hari semakin berleluase..sampai org yg tempat kite berlindung pon..ayah sendiri..abg..pakcik..sedare kandung yg lain² semuanye dh xblh dipercayai..
Oh Tuhan Engkau lindungi la keluarga kami dari semua ini.. amin..
Kekadang aku pelik..susah nk paham maksud NAPSU kepada sang LELAKI? Kalau la Negara ni aku punye..aku akan buat undang² baru kepada perogol..ikat tgn dia belakang kereta pastu seret la sejauh mungkin..biar kulit n isi dia dimakan dek jalan tar tu..br puas ati aku..
Kenapa la ko nak rogol darah daging sendiri..dah xde perasaan kasih sayang ke dalam hati org² mcm ni.. kasih sayang kepada sedarah sedaging bukan kasih sayang ‘LAIN’..kanak² pon kene rogol..ape la yg ade kat dia..simpati tu dh p mane? Bukan kate yg besar dirogol..yg kecik² yg belum matang yang belum kenal dunia luar yang perlukan perhatian yang perlukan kasih sayang yang perlu kan perlindungan..ohhh lelaki pikir² kan la…

3 comments:

Anonymous said...

kalau dipikir logik boleh ker org lumpuh terkam magsa..mcm mane pulak dgn law malaysia kalau sama suka buat sex tapi yg perempuan tu bawah umur,rasenya yg lelaki akan dikenakan hukuman sbb merogol..betiul ker?

Aisha Zakhad said...

Kalau dipikir pasal logik mmg xlogik langsung kan..tp ape yg ade dlm otak aku ni xtau ke betul idak..pape pun tuhan je yg tau kan kebenaranye

Firdaus Kasim said...

MasyaAllah.. dasyat sungguh!

Entri paling hot :
Blogger Popular Sombong?"