Wednesday, April 20, 2011

Penting ke internet?

Hai korang semua..

Hari ni nak tanye korang..penting ke internet untuk korang semua? ade yg xkesah kalau xde internet, ade plak yg xkeruan kalau xde.. Bg pendapat aku mmg ade kegunaannya internet ni kan.. salah satu FB la leh still contact² ngan kengkawan lame..ade gak yg jd kan sebagai tempat cr jodoh beb.. huhuhu.. citer pasal jodoh ni kan.. nak share skit la ngan korang kan.. huhuhu.. sebenarnye aku jumpe husband aku dkt MYSPACE..
 hahahah..

Kelakar gile la time tu kan..memang aku xminat langsung jumpe org² kt myspace ke Fb ke..ape² yang berkaitan la..tp xtau asal aku leh plak p jumpe dia ni..1st time jumpe terus jatuh cinte pandang pertama ngan senyuman dia ok..huhuhu.. jgn xtau.. then kenal 2 minggu aku dh bawak dia jumpe atok aku.. oohh.. bahye btol.. skali blh palk famili aku suke ke sbb nye famili aku kenal ngan famili dia..tetibe plak famili aku yg over excited syok bile kami kawan..ape lg terus la kami tunang..huhuhu..

Bahye tau korang..kalau blh tu biar la kenal hati budi si suami dulu yerk jgn main sapu je cam aku..huhuhu.. aku nk masuk 26 dh mak aku takut aku jd anak dara tua kot..tu yg dia cepat² tu.. seb baik la hubby ku tu ok.. inilah dikatakan jodoh kan.. ;) thanks GOD.. Alhamdulilah skarang br dapat baby boy yg encem!


Skang ni mcm² broadband yg ade..mcm² gak la benefit yang ditawarkan..sampai kekadang xtau nak pilih mana satu kan..ape kate korang try usha link bawah ni..mane tau kot² terbekenan ngan benefit yg ditawrkan tu

http://www.churpchurp.com/aisha/share/p1-homeotgbroadband

Selamat melayari... Bye² u olllssss!

4 comments:

Jo Qusary said...

eh, 26 kira muda lagi la tu... aku skg nak masuk 30 steady je lagi, hehehe... tapi famili memang tak kisah, sebab pompuan kawen umur 30-50 tu dah kira perkara biasa dlm famili aku...

skg mcm2 kes psl kenalan fb yg amik kesempatan kat pompuan... nasib baik laki tu background dikenali famili... kira dah memang jodoh la :)

Aisha Zakhad said...

weh jo..famili ko ok kot.. famili aku ni kekampungan sikit huhuhuhu.. biase la mak aku asyik bising² je kuar sane kuar sini..maybe dia risau kot kan..tu la..aku kenal br sebulan dh tunang ok..terkejut tau..mule² ade gak sesalan tu hahah..tp semua tu jodoh kan.. skang xde sesal² dh ;)

suterakasih said...

walau kata u baru belajar buat blog kira ok wat, nice cool je

phycrewz said...

xbole idup neh tanpa tenet..haha